Groepstraining

 

Aanbod groepstraining Prijs
Emotieregulatietraining €350 op basis van 6 avonden van 2,5 uur
Meditatiecursus (kennismaken met meditatie) €150 op basis van 5 avonden van 1,5 uur
Deelcirkel €10 per bijeenkomst (vrije inloop) (60 min.)

 

Groepstraining

 

Aanbod groepstraining
Emotieregulatietraining:
€350 op basis van 6 avonden van 2,5 uur
Meditatiecursus (kennismaken met meditatie):
€150 op basis van 5 avonden van 1,5 uur
Deelcirkel:
€10 per bijeenkomst (vrije inloop) (60 min.)

 

Iedere deelname die niet minimaal 24 uur van tevoren is afgezegd, wordt in rekening gebracht.

Overweeg je een groepstraining maar zit je financieel krap? Geld mag nooit de reden zijn om jezelf ontwikkeling te ontzeggen! Overleg de mogelijkheden met mij.

Groepsaanbod

Emotieregulatietraining
– Meditatiecursus
– Deelcirkel

Emotieregulatietraining

(Max. 6 deelnemers per groep)
Emoties spelen een grote rol in ons leven, zowel in positieve als in negatieve zin. De manier waarop wij omgaan met onze emoties is daarbij van groot belang. Willen we van ze af of mogen ze er zijn? En wat maakt dat we sommige emoties lastiger vinden dan andere? Wil jij graag een open en ontvankelijke houding leren aannemen naar je emoties en wil je meer zicht krijgen op jouw manier van omgaan met je emoties? Dan is een groepstraining een hele mooie manier om dit te leren. Binnen een groep tref je gelijkgestemden die jou kunnen spiegelen in jouw omgang met emotie en vice versa. In een veilige en vertrouwde omgeving ontdekken we nieuwe mogelijkheden met elkaar in het omgaan met emoties. Ook zal je merken dat er onderling (h)erkenning is in het omgaan met emoties. We werken met een vorm van lichaamsgerichte meditatie die helpt om meer stevigheid en bewustzijn t.o.v. het eigen lichaam te gaan ervaren, waardoor er meer ruimte komt voor de emoties, zodat je er niet volledig mee samenvalt. Gecombineerd met een houding van vriendelijkheid leer je om jezelf en je emoties te verwelkomen en plek te geven. Dit is een hele mooie vorm om op een andere manier met je emoties te leren omgaan.

Meditatiecursus

Voor beginners en gevorderen (max. 10 deelnemers per groep).
Deze cursus is in ontwikkeling en wordt op een later moment toegevoegd aan het aanbod.

Deelcirkel

(Max. 5 personen per avond)
Het doel van de deelcirkel is om jou, in contact met anderen, op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het Zijnsgeoriënteerde werk. In een klein en variërend groepje komen we samen en starten we met meditatie. Vervolgens is er een deelronde waarin eenieder zichzelf kan inbrengen. De diepgang zit hem hier vooral in het feit dat we niet op elkaar reageren, maar dat we puur aanwezig zijn bij elkaars inbreng. Door op die manier samen het veld te dragen worden de woorden van de inbrenger extra ‘waar’ en kunnen diens woorden zorgen voor verdieping in het eigen proces. Indien passend zal ik hier ook korte Zijnsgeoriënteerde begeleiding toepassen.