Coaching

Aanbod 1 op 1 Prijs
Zijnsgeoriënteerde coaching/therapie

(Bij Zijnsgeoriënteerde coaching zijn we meer bezig met het samenspel tussen lichaam en geest)

€95 (90 min.)
Zijnsgeoriënteerde relatiebegeleiding  €140 (90 min.) (Prijs voor 2 personen)
Sessiepakket Zijnsorientatie (Totaal van 6 sessies) €499 (6 sessies)

Coaching

 

Aanbod 1 op 1
Zijnsgeoriënteerde coaching/therapie
(Bij Zijnsgeoriënteerde coaching zijn we meer bezig met het samenspel tussen lichaam en geest):
€95 (90 min.)
Zijnsgeoriënteerde relatiebegeleiding:
€140 (90 min.) (Prijs voor 2 personen)
Sessiepakket Zijnsoriëntatie (Totaal van 6 sessies):
 €499 (6 sessies)

 

Iedere afspraak, waarbij al dan niet een sessie heeft plaatsgevonden of die niet minimaal 24 uur van tevoren is afgezegd, wordt in rekening gebracht.

Overweeg je een sessie maar zit je financieel krap? Geld mag nooit de reden zijn om jezelf ontwikkeling te ontzeggen! Overleg de mogelijkheden met mij.

Coachsessies

1 op 1 coaching volwassenen (kan zowel Zijnsgeoriënteerd als regulier):

– Stress- en burn-out
– Seksualiteit
– Communicatie
– Emotieregulatie
– Zelfvertrouwen / Zingeving / Zelfliefde
– Relatiebegeleiding

Stress- en burn-out

Wanneer je in je leven hebt geleerd om het ‘de ander’ naar de zin te maken, om op die manier zelf ook plek/liefde te krijgen, dan kan dit tot uiting komen in je werk. Stress en burn-out kunnen op de loer liggen doordat je onbewust steeds weg beweegt van wat je werkelijk wilt. Je geeft jezelf a.h.w. steeds opnieuw weg in de hoop alsnog te krijgen waar je zo naar verlangt: erkenning, liefde, bestaansrecht, etc. Door je te openen voor de kwetsingen in je leven die ervoor hebben gezorgd dat je je op deze manier in de wereld begeeft, kom je meer in contact met jezelf en met je eigen behoeften. Langzaamaan kan je dan vanaf een andere plek tevoorschijn komen. Een plek met meer energie, zelfwaardering en bovenal een plek waar goede zelfzorg op nummer 1 staat!

Seksualiteit

Seksualiteit is de meest intieme vorm waarin we als mens de wereld en ‘de ander’ kunnen ervaren. Tegelijkertijd is het de meeste kwetsbare vorm waarin we tevoorschijn kunnen komen. Vrijwel iedereen kent kwetsingen op het vlak van seksualiteit. Hoe meer we op ons gemak raken met onze eigen seksualiteit en met de seksualiteit van de ander, hoe meer we écht onszelf kunnen zijn. Seksualiteit staat het dichtst bij wie wij ten diepste Zijn en biedt daarmee een prachtige ingang naar jouw essentie.

Communicatie zonder strijd

Communicatie is één van de belangrijkste manieren om in contact te zijn met de ander. Het is tegelijkertijd één van de meeste ingewikkelde dingen die er is. Want begrijp ik de ander en begrijpt de ander mij wel? En hoe weet ik dat eigenlijk? Communicatie gaat ook over het nemen van verantwoordelijkheid voor de eigen pijn en kwetsing, zodat eventuele strijd kan uitblijven. Vind jij het lastig om uit de strijd te blijven en om een open en ontvankelijke houding aan te nemen t.o.v. de ander? Ik kan je helpen. Vanuit Zijnsorientatie werk ik met een prachtig model t.b.v. communicatie. Dit kan zowel in de vorm van individuele begeleiding als in de vorm van begeleiding aan meerdere personen tegelijkertijd.

Emotieregulatie

Emoties spelen een grote rol in ons leven, zowel in positieve als in negatieve zin. De manier waarop wij omgaan met onze emoties is daarbij van groot belang. Willen we van ze af of mogen ze er zijn? En wat maakt dat we sommige emoties lastiger vinden dan andere? Wil jij graag een open en ontvankelijke houding leren aannemen naar je emoties en wil je meer zicht krijgen op jouw manier van omgaan met je emoties? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik werk met een vorm van lichaamsgerichte meditatie die helpt om meer stevigheid en bewustzijn t.o.v. je eigen lichaam te gaan ervaren, waardoor er meer ruimte komt voor de emoties, zodat je er niet volledig mee samenvalt. Gecombineerd met dieptewerk (steeds verder zakken in het lichaam en voelen wat daar te voelen is) is dit een hele mooie vorm om op een andere manier met je emoties te leren omgaan.

Zelfvertrouwen / zingeving / zelfliefde

Soms merk je dat je om wat voor reden dan ook ver van jezelf bent afgedreven en wil je weer in contact komen met jezelf, je weet alleen niet hoe. Ik kan je leren om een liefdevolle houding naar jezelf te hebben, zodat je weer meer kan ontspannen. Hoe dichter je bij jezelf komt, door het (opnieuw) leren kennen en begrijpen van jezelf, hoe meer ruimte voor vertrouwen in jezelf er zal zijn. Op die manier kan je zelfvertrouwen weer gaan groeien en dat heeft direct gevolgen voor de zingeving in het leven. Zelfliefde is hier onderdeel van het pad dat we samen lopen.

Relatiebegeleiding

Intieme relaties zijn de meest uitgelezen plek voor spirituele groei. Juist wanneer je vastloopt in een intieme relatie dan biedt dit perspectief om jezelf en je partner op een nieuwe manier te kunnen gaan zien en om samen te kunnen groeien in de relatie. Ook biedt het kansen tot persoonlijke groei en ontwikkeling. Tegelijkertijd zijn problemen binnen de relatie vaak enorm pijnlijk en vragen ze van beide partners om verantwoordelijkheid te nemen voor de eigen pijn. En dat is lang niet altijd gemakkelijk! Juist hier kan ik van betekenis zijn door samen met jullie op zoek te gaan naar de onderliggende pijn, met een houding van respect en welkom zijn.