Contact & Route

Veerkracht Coaching & Trainingen
Sanne Gerits
Kazernelaan 34
6006 SP Weert
T: 06-46298824
E-mail: sanne@veerkracht-coaching.nl
Kvk-nummer: 82664447
i.s.m. Retraitecentrum de Logt 

Contactformulier

Dank je voor het versturen van je bericht. Je ontvangt zo snel mogelijk antwoord.
Er is een fout opgetreden bij het versturen van je email. Probeer het later nog eens.

Gecoacht worden door Sanne is in 1 woord SUBLIEM!
Bij Sanne weet je dat je in goede handen bent. Vanaf het eerste contactmoment voel je dat ze haar hart open stelt om volledig zonder oordeel naar jou te luisteren en er volledig voor jou te zijn. Daarnaast weet ze in iedere sessie weer, hoe ze jou op een dieper niveau met jezelf kan verbinden door de juiste vragen te stellen en de juiste vorm van oefening te kiezen. Door deze diepe verbintenis met jezelf ontdek je steeds meer over jezelf en vallen puzzelstukjes op z’n plek in je proces. Kortom, je vindt in haar een coach die feilloos aanvoelt wat jou verder helpt in je proces.

Ik heb jou ervaren als een bijzonder deskundig, integer en fijnzinnig afgestemde coach. Je uitstraling van serene rust en je onvoorwaardelijke liefde voor de worstelingen in en met mijn ‘mens zijn’ in de wereld, in mijn liefde willen leven en tot expressie willen brengen in relaties en de kwetsingen die ik daarin heb opgelopen, vroeger en nu nog altijd doe, en de herinnering aan onze mooie sessies daarover, zal mijn hart altijd blijven verlichten en verwarmen.

Vanuit een burn-out heb ik achtereenvolgens een praktijkondersteuner, psycholoog en een haptonoom bezocht. Dit heeft me in eerste instantie geholpen om mijn moeilijkheden aan te kijken, maar écht tot de kern ben ik niet gekomen. In mijn sessies met Sanne kwam ik als vanzelf bij emotionele delen van mezelf uit, dit ging heel geleidelijk en het voelde veilig om hierover te spreken, Sanne ging hier heel zorgvuldig en professioneel mee om. Ik heb geleerd om mijn moeilijkheden aan te gaan in plaats van ze vakkundig te blijven omzeilen, waardoor ik nu dichter bij mijn ware drijfveren, mijn ware ik, ben gekomen. Ik heb mezelf hierdoor op een nieuwe manier leren kennen! Dank je wel Sanne, voor deze mooie ontdekkingstocht!

Route

Let op: je navigatiesysteem stuurt je te ver door. De praktijkruimte bevindt zich in 1 van de gele 2-onder-1-kapwoningen nabij de Neelkesbeemd.